/* php the_title(); */ ?>
![img_6617 img_6617](http://www.sellton.se/wp-content/uploads/2016/09/IMG_6617-500x500.jpg)
![](http://www.sellton.se/wp-content/uploads/2016/06/time.png)
45 min
![](http://www.sellton.se/wp-content/uploads/2016/06/persons.png)
6 port
En mäktig, smakfull och krispig äppelpaj som du kommer att älska!
- Sätt ugnen på 200°.
- Smörj en form och lägg ut tunna skivor av äpple.
- Mixa rostade hasselnötter, valnötter, pekannötter och paranötter till ett mjöl.
- Blanda i rörsockret och havregrynen i mjölblandningen.
- Smält smöret och lägg i kokosoljan i smöret så att det smälter.
- Häll mjölblandningen över äpplena.
- Häll smöret över mjölblandningen.
- Grädda i ugnen i ca 20 minuter.
- 1 dl Selltons rostade hasselnötter
- 1 dl Selltons valnötter
- 1/2 dl Selltons paranötter
- 1/2 dl Selltons pekannötter
- 2 dl rent havregryn
- 2 msk rörsocker
- 2 äpplen
- 150 g smör
- 1/2 dl Selltons kokosolja