Cashewnötsfudge

cashewfudge
35 min

6 port

En cashewnötsfudge som är mäktig och smakfull. En perfekt efterrätt som kan stå i frysen till du blir sugen på en bit!

  1. Lägg cashewnötterna i vatten i ett par timmar.
  2. Häll av vattnet och mixa nötterna med kokosolja, agavesirap och vaniljpulver tills det blivit en kladdig smet.
  3. Ta en lagom stor form (ca 20x20cm) och bred ut hälften av smeten till ett jämnt lager.
  4. Mixa bären med resterande smeten och bred ut ovanpå den första smeten.
  5. Ställ i frysen i minst 1 timme.
  6. Ta ut och skär i bitar.
  • 5 dl Selltons cashewnötter
  • 4 msk Selltons kokosolja
  • 4 msk agavesirap
  • 2 tsk vaniljpulver
  • 1 dl valfria bär, tex blåbär eller hallon.