/* php the_title(); */ ?>
30 min
4 port
En smakfull granola med massor av nötter och fröer!
Sätt ugnen på 200°C.
1. Blanda alla torra ingredienser, utom de redan finhackade rostade hasselnötterna, hackade dadlar, gojibär och rostade kokoschips.
2. Häll i kokosoljan och vatten, blanda sedan runt.
3. Klicka ut på bakplåtspapper och grädda ca 15 minuter i ugnen, ta ut efter halva tiden och rör runt.
4. Låt svalna. Blanda sedan i de finhackade rostade hasselnötterna, hackade dadlar, gojibär och rostade kokoschips.
Servera tillsammans med en fruktig/ bärig smothiebowl eller varför inte toppa glassen med granolan!
1 dl Selltons kokosflingor
1 dl glutenfria havregryn
1 dl Selltons Quinoaflingor
1 dl Selltons pumpakärnor
1 dl Selltons solrosfrön
1 msk kakao
1 msk kanel
2 msk kokossocker
1 dl kokande vatten
0,5 tsk salt
2 msk Selltons kokosolja
2 dl Selltons finhackade rostade hasselnötter
1 dl Selltons hackade dadlar
1 dl Selltons gojibär
1 dl Selltons rostade kokoschips