Couscousbiffar

couscousbiffar
25 min

4 port

Biffarna serveras med glasnudlar eller klyftpotatis.

  1. Koka gladnudlarna enligt förpackningen. Gör en dressing genom att vispa ihop sesamolja, smält kokosolja, riven ingefära och soyasås. Blanda dressingen med nudlarna.
  2. Häll couscousen samt det kokande vattnet i en bunke och täck. Låt stå i minst 5 minuter. Tillsätt äggen, ärtor, purjolök, mandelmjöl, kokosolja, salt och blanda samman till en smet.
  3. Forma till fyra stora biffar och stek i en stekpanna. Stek på båda sidorna tills gyllenbruna. Servera med nudlar och sallad.
  • 2 eko ägg
  • 1 ½ dl Selltons couscous
  • 1 ½ dl kokande vatten
  • 2 dl frysta ärtor
  • 1/3 finhackad purjolök
  • 1 dl Selltons mandelmjöl
  • 3 msk Selltons kokosolja
  • 1 tsk salt
  • 4 port glasnudlar
  • 2 msk Sesamolja
  • 1 msk Selltons kokosolja
  • 1 tsk riven ingefära
  • 2 msk glutenfri soya
Sallad