/* php the_title(); */ ?>
25 min
4 port
Biffarna serveras med glasnudlar eller klyftpotatis.
- Koka gladnudlarna enligt förpackningen. Gör en dressing genom att vispa ihop sesamolja, smält kokosolja, riven ingefära och soyasås. Blanda dressingen med nudlarna.
- Häll couscousen samt det kokande vattnet i en bunke och täck. Låt stå i minst 5 minuter. Tillsätt äggen, ärtor, purjolök, mandelmjöl, kokosolja, salt och blanda samman till en smet.
- Forma till fyra stora biffar och stek i en stekpanna. Stek på båda sidorna tills gyllenbruna. Servera med nudlar och sallad.
- 2 eko ägg
- 1 ½ dl Selltons couscous
- 1 ½ dl kokande vatten
- 2 dl frysta ärtor
- 1/3 finhackad purjolök
- 1 dl Selltons mandelmjöl
- 3 msk Selltons kokosolja
- 1 tsk salt
- 4 port glasnudlar
- 2 msk Sesamolja
- 1 msk Selltons kokosolja
- 1 tsk riven ingefära
- 2 msk glutenfri soya
Sallad