/* php the_title(); */ ?>
20 min
5 st
Våfflor kan faktiskt vara glutenfria, veganska, nyttiga och oootroligt goda!
Testa gärna våra superfrasiga pumpa & havrevåfflor.
1. Värm upp våffeljärnet.
2. Blanda alla torra ingredienser för sig, förutom chiafröna.
3. Med en matberedare mixa samma pumpa, mandeldryck, agave, kokosolja och chiafrön till en slät smet.
4. Häll sedan i de torra ingredienserna, mixa gärna. Smeten kommer bli ordentligt tjock!
5. Häll ca 3/4 dl av smeten i våffeljärnet och grädda till våfflan är riktigt frasig.
2 dl hackad butternutpumpa
3 dl osötad mandeldryck
1 msk agavesirap
2 msk Selltons kokosolja
2 msk Selltons chiafrön
4 dl Selltons havremjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 krm kanel
1 krm muskot
1 krm torkad ingefära
1 krm nejlika
Till topping:
Havre creme fraiche
Valfri frukt/bär & frö/nötter
Agavesirap