/* php the_title(); */ ?>
60 min
8 port
Ett saftigt och mäktigt bröd som håller sig fräscht länge!
- Sätt ugnen på 175°.
- Blanda alla torra ingredienser.
- Mixa bananer med fikon till en smörja och rör ner kokosoljan och äggen.
- Häll i de torra ingredienserna och blanda försiktigt till en jämn smet.
- Klä en brödform med bakplåtspapper. Häll i smeten.
- Grädda i cirka 45 minuter.
- Ta ut och låt svalna. Skär ej upp brödet medan det är varmt.
- 2 mogna bananer
- 3 ägg
- 4 dl Selltons mandelmjöl
- 1 dl Selltons hasselnötsmjöl
- 1 tsk bakpulver
- 1 dl Selltons hackade fikon
- 1 msk Selltons kokosolja (smält)
- 1 tsk salt
- 2 tsk Selltons chiafrö
- 1 tsk Selltons guarkärnmjöl
- 1/2 dl Selltons solroskärnor
- 1/2 dl Selltons linfrön
- Selltons pumpakärnor