/* php the_title(); */ ?>
![Havremjölsmuffins2 Havremjölsmuffins2](http://www.sellton.se/wp-content/uploads/2017/08/Havremjölsmuffins2-500x500.png)
![](http://www.sellton.se/wp-content/uploads/2016/06/time.png)
45 min
![](http://www.sellton.se/wp-content/uploads/2016/06/persons.png)
12 st
Saftiga muffins som uppskattas av alla i familjen.
- Sätt ugnen på 175°.
- Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
- Vispa ägg och mjölk.
- Häll ner de torra ingredienserna och rör om till en smet.
- Smöra en muffinsplåt och häll i smeten. Lägg ner grovhackade valnötterna och hallonen.
- Grädda i ugnen i ca 20 minuter.
- 3 dl havremjöl glutenfritt
- 1 dl Selltons mandelmjöl
- 2 tsk vaniljpulver
- 1 tsk kardemumma
- 2 tsk bakpulver
- 1 1/2 valfritt socker tex kokossocker
- 2 dl mjölk
- 2 ägg
- 1 dl Selltons valnötter
- 1 dl färska eller tinade hallon