/* php the_title(); */ ?>


45 min

4 port
En krämig gryta med mycket smak.
- Koka Quinoan enligt anvisningarna på förpackningen.
 - Skala lök, morötter och vitlök. Tärna lök, haricots verts och morötterna och finhacka vitlöken.
 - Fräs lök, morötter och vitlök i oljan i några minuter. Rör ned ingefära, chili och kanel. Häll i linserna och rör om ordentligt, tillsätt sedan passerade tomater, kokosmjölk och vatten. Låt det koka sakta under lock i 25 – 30 minuter. Smaka av med salt.
 
Servera grytan tillsammans med Quinoa och en sallad.
		- 2 gula lökar
 - 3 morötter
 - 1 dl haricots verts
 - 2 vitlöksklyftor
 - 1 msk Selltons kokosolja
 - 2 msk riven, färsk ingefära
 - 1 krm chilipulver (torkad)
 - 1 krm malen kanel
 - 3 dl röda linser
 - 400 g passerade tomater
 - 400 ml kokosmjölk
 - 1 dl vatten
 - salt
 
Till servering
Quinoa
Sallad