/* php the_title(); */ ?>
45 min
4 port
En fräsch sallad med mycket grönt och mangon ger salladen till sötma. Oj så gott!
1. Koka mathavren med salt enligt förpackningens anvisning. Blanda i olivolja och låt sedan svalna.
2. Strimla soltorkade tomater och rödlök fint. Skär mango, avokado, coctailtomater i fina tärningar. Blanda allt med baldspenaten och mathavren.
3. Torrosta de hackade pumpakärnorna på stekjärn tills de fått fin färg.
4 Vispa ihop samtliga ingredienser till Limesåsen. Servera denna tillsammans med mathavresalladen och toppa med de hackade pumpakärnorna. Denna salladen är super god till Vegobiffar! Njut!
2 dl Selltons mathavre
1 pkt fryst mango à 250 g
2 avokado
65 g bladspenat
1 pkt coctailtomater à 250 g
6 soltorkade tomater
1 liten rödlök
2 krm salt
1 msk olivolja
1 dl Selltons hackade pumafrön
Du behöver till Limesåsen
2 dl valfri yoghurt
2 msk limejuice
2 msk agave
0,5 tsk salt
svartpeppar