/* php the_title(); */ ?>


20 min

4 port
Nudelsallad med mangodressing toppad med cashewnötter och tofu.
- Tärna tofun i ca 2 cm bitar. Blanda glutenfri soja och mango chutney i en stor skål. Lägg i tofun och rör om ordentligt så att bitarna blir marinerade.
 - Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar och skölj dem sedan i kallt vatten.
 - Pressa ut saften ur limen och mixa i en matberedare med ingefära, chili, tinad mango och salt till en dressing.
 - Skiva löken tunt, skär broccolin i små buketter och lägg i en stor skål. Stek tofun i kokosolja i en stekpanna på medelstark värme och lägg i skålen. Tillsätt mangodressingen. Rör ihop tofun med nudlarna, löken, broccolin, dressingen och groddar.
 - Rosta cashewnötterna i en torr stekpanna, toppa salladen!
 
- 550 g fast naturell tofu
 - ¼ dl glutenfri soja
 - ½ dl mango chutney
 - 250 g risnudlar
 - 1 lime, saften
 - 4 dl frusen tärnad mango, tinad
 - 1 röd chili, finhackad
 - 1/2 purjolök
 - ½ dl Selltons cashewnötter
 - 1 tsk Selltons kokosolja
 - 100 g böngroddar
 - 1 broccoli
 - ½ tsk salt
 - 1 msk färsk ingefära, skalad och riven