/* php the_title(); */ ?>
45 min
4 port
Scones som är helt glutenfria och otroligt goda. Spröda, söta och nyttiga.
- Sätt ugnen på 200°.
- Mixa 1 dl havregryn.
- Mosa en halv banan.
- Grovhacka rostade hasselnötter.
- Mikra kokosoljan
- Blanda alla torra ingredienser, fröer och nötter.
- Blanda ihop allting och 2 ägg.
- Forma till 4 lite platta bullar.
- Grädda i 15-20 minuter.
- 2 dl rent havregryn (1 dl mald)
- 1 dl Selltons mandelmjöl
- 1/2 banan
- 2 msk Selltons linfrö
- 2 msk Selltons solrosfrö
- 1 msk Selltons chiafrö
- 1 tsk Selltons guarkärnmjöl
- 1/2 dl Sellton rostade hasselnötter
- 1 msk Selltons kokosolja
- 1 tsk bakpulver
- 1/2 tsk kanel
- 1 krm salt
- 2 ägg