/* php the_title(); */ ?>


20 min

4 port
Njut av en fräsch och nyttig lunch eller middag som går snabbt att tillaga.
1. Koka mathavren i dubbla mängden vatten under lock ca. 10 min.
2. Ångkoka sparrisen tills den mjuknat i ca. 5 minuter, när det bara är en minut kvar tills dem är klara lägg ner de frysta ärtorna. Ställ åt sidan.
3. Skiva avokado, gurka och rädisor i skivor.
4. Mixa samtliga ingredienser till såsen tills den blir krämig.
5. Toppa salladen med cashewnötter.
- 3 dl Selltons eko mathavre
- 5 dl frysta gröna ärtor
- 100 g machésallad
- 1 knippe rädisor
- 250 g sparris
- 1/2 gurka
- 2 avokado
- Picklad rödlök
- Selltons cashewnötter
- Mangsås:
- 1-2 mogen mango
- limesaft från 1 st lime
- 2 krm chiliflakes
- 2 tsk ingefära
- 3 klyftor vitlök
- 1 krm salt
- svartpeppar