Vegansk proteinglass

Proteinglass
3 tim + 5 min

1 port

En glass som både är god och nyttig. Dessutom innehåller den 22 gram protein/portion.

  1. Skala 2 bananer och lägg i frysen i minst 3 timmar.

  2. Ta ut bananer från frysen och låt tina i 5 minuter. Mixa samtliga ingredienser till en krämig glass.

    Ät direkt eller häll upp i burkar och ställ in i frysen.
    Tänk på att ta ut glassen 5 minuter innan servering från frysen! Servera med valfria tillbehör t.ex. hackad choklad och blåbär.

  • 2 st frysta bananer

  • 1 dl Selltons hampamjöl

  • 0,5-1 tsk blå spirulina (valfritt för blå färg)

  • 1 tsk osötat vaniljpulver

  • 1 krm salt

  • 1 dl valfri mjölk

    Topping:
    Hackad choklad och frysta blåbär