/* php the_title(); */ ?>
25 min
4 port
En härlig tofustroganoff som serveras med en fräsch sallad.
1. Koka quinoan enligt anvisningen på förpackningen.
2. Skär tofun och moroten i stavar. Fräs lök, vitlök, smoked paprika, tomatpuré i olja under omrörning någon minut.
3. Häll ner krossade tomater, honung och grädde. Låt småputtra ca 5 min. Lägg ner tofun och moroten i såsen, låt puttra tills moroten är lagom mjuk. Smaka av med salt och peppar. Servera med en grönsallad, quinoa och toppa gärna med en klick smör!
- 3 dl Selltons vita quinoa
- grönsallad
- salt och peppar
- 270 g fast tofu
- 2 morötter, skalade
- 1 gul lök, hackad
- 1 vitlöksklyfta, pressad
- 1 msk smoked paprika
- 1 msk olja
- 2 msk tomatpuré
- 1 tsk honung
- 500 g krossade tomater
- 1 dl sojagrädde