/* php the_title(); */ ?>
45 min
4 port
Asiatiska cashewbiffar med vitlök, chili, ingefära och citron.
-
Häll av, skölj och låt bönorna rinna av.
-
Mixa bönor, cashewnötsmjöl, vitlök, ingefära, chili, limejuice och psylliumhusk. Krydda med salt och peppar. Låt smeten vila 2 minuter.
-
Hacka cashewnötter grovt och lägg i en djup tallrik. Forma smeten till 10 biffar. Vänd dem i de hackade cashewnötterna.
-
Stek biffarna i olja i en stekpanna 2 minuter per sida eller tills de får fin färg.
-
Servera gärna Cashewbiffarna tillsammans med risnudlar, stekta grönsaker och en god sås på kokosgrädde och din favorit-kryddning.
- 2 förp kokta vita bönor (à ca 400 g)
- 2 dl Selltons Cashewnötsmjöl
- 1 riven vitlöksklyfta
- 1 tsk färsk riven ingefära
- 2 cm hackad röd chili
- 1 1/2 msk färskpressad citronjuice
- 1/2 dl psylliumfröhusk
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 1 dl grov hackade Selltons cashewnötter
- rapsolja (till stekning)