/* php the_title(); */ ?>
20 min
4 port
En smakfull carbonara med en krämig cashewost.
-
Cashewost:Blanda alla ingredienser till en mjuk, krämig sås och sätt åt sidan.
-
Spaghetti Carbonara:
Stek vitlök, gul lök och svamp på medhögvärme tills de fått gyllene färg. Tillsätt ärtor, soltorkade tomater, cashew såsen och blanda ordetligt. Hacka persilja och häll ner i såsen. Tillsätt valfri färdig kokt pasta i såsen och rör runt. Servera och njut!
Cashew sås:
- 2 1/2 dl Selltons cashewnötsmjöl
- 2 dl grönsaksbuljong
- 2 msk näringsjäst
- 2 vitlöksklyftor, pressade
- 1 gul lök, finhackad
- 1 krm salt
- 1/2 krm svartpeppar
Carbonara:
- 400 glutenfri pasta eller sjögräs nudlar
- 250 g championer, skivade
- 2 1/2 dl gröna ärtor, frysta
- 1/2 gul lök, riven
- 1 vitlökskyfta, pressad
- 5 soltorkade tomater, hackade
- 1- 2 tsk olivolja
- färsk persilja
- salt
- mycket svartpeppar