/* php the_title(); */ ?>
25 min
8 port
En gudomligt god kladdkaka som smälter i munnen. Toppa med valfria bär för att bryta av med lite syrlig smak.
- Sätt ugnen på 175°.
- Smörj en form med löstagbara kanter (ca 18 cm diameter) med kokosolja och täck formen med cashewnötsmjöl.
- Blanda ihop de torra ingredienserna i en skål. Mixa ihop dadlarna, kokosoljan och ägg till en slät smet i en matberedare. Häll sedan i de torra ingredienserna.
- Blanda väl och häll i formen. Grädda i mitten av ugnen i 10 minuter.
- Låt svalna i 10 minuter och ställ sedan in den i kylen i minst en timme.
- Servera med vispad kokosgrädde eller valfri vispgrädde.
- 2 dl cashewnötsmjöl
- 4 msk kakao
- 1 tsk bakpulver
- 0,5 stk salt
- 1 krm vaniljpulver
- 2 msk kokosolja
- 3 ägg
- 10 urkärnade färska dadlar