/* php the_title(); */ ?>
20 min
4 port
Fyllig tomatpasta med gojibär och avokado. En snabb och festlig pastarätt.
- Koka pastan enligt anvisningar på paketen.
- Stek lök och vitlök i olja tills de fått lite gyllene färg.
- Tillsätt tomatpuré och stek 1 min.
- Tillsätt tomaterna på burk, basilika bladen, gojibär och vatten. Låt koka utan lock i ca 15 minuter. Häll sedan i ärtor, grädden och koka lite till. Krydda med salt och peppar.
- Tärna avokado och häll sist ner den i tomatsåsen. Servera tomatsåsen tillsammans med pasta och en god sallad.
- 350 g linsspaghetti eller annan glutenfri spaghetti
- 1 gul lök
- 3 klyftor vitlök
- 1 msk tomatpuré
- 400 g körsbärstomater konserverade i burk
- 1 dl frysta ärtor
- 4 msk Selltons gojibär
- 1 dl vatten
- 1 dl sojagrädde
- 2 krm salt
- svartpeppar
- 7 basilikablad
- 2 avokado