/* php the_title(); */ ?>
40 min
4 port
En härlig sidorätt med sötma och salta. Osten blir som pricken över i:et och vi lovar att ni inte blir besvikna.
- Sätt ugnen på 225°.
- Klä en plåt med bakplåtspapper.
- Klyfta potatisarna och dela morötterna och palsternacka på mitten.
- Lägg rotfrukterna på plåten.
- Ringla över olivolja och se till att rotfrukterna är helt täckta med oljan.
- Dela chevréosten i bitar och lägg över rotfrukterna.
- Häll lite honung över.
- Lägg på valnötterna, pinjenötterna och solrosfröna.
- Sprid över en nypa salt.
- Grädda i ugnen i ca 20 min eller tills rotfrukterna är klara.
- 4 morötter
- 6 potatisar
- 2 Palsternackor
- 1 stor bit chevréost
- 1 dl Selltons valnötter
- 1/2 Selltons pinjenötter
- 1/2 Selltons solrosfrön
- 1 msk honung
- En nypa salt
- 1 msk olivolja