Vår filosofi

För mer än 20 år sen packades Selltons första nöt. Sedan dess har vi ständigt strävat efter att hitta nya och spännande produkter. Hela tiden med stort fokus på kvalité och näringsrikt innehåll.

Vi fortsätter ständigt att utöka vårt sortiment och vi har en stark ambition som driver oss att hitta produkter som är nyttiga, hälsosamma och intressanta. 

För oss står hälsa och kvalitet i fokus och vi är stolta över alla våra produkter, från det minsta lilla fröet till den största nöten.

Vårt motto är att vara innovativa, engagerade och ständigt på jakt efter nya, välsmakande och nyttiga produkter. Visste ni till exempel att vi var först på marknaden med mandelmjöl och kokoschips?

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i vetenskapen om att alla våra produkter är noggrant testade.

För oss handlar det inte bara om produktkvalitet utan även om livskvalitet. Mår man bra i kroppen så mår man bra i knoppen. Allt du äter tar kroppen upp. Det kan visa sig på din hy, ditt hår, dina naglar och sist men inte minst din energi. Så var snäll mot din kropp och fyll den med massor av mineraler och vitaminer. Alla våra produkter är 100% helt naturliga och vi tillåter inga onödiga tillsatser.

Hälsa och miljö går hand i hand. De produkter vi äter för att göra oss starka och friska ska inte påverka vår naturresurser eller vår miljö på ett negativt sätt. Det är viktigt för oss att visa respekt för naturen och bidra till en hållbar utveckling, därför arbetar vi ständigt med att optimera våra transporter för att minska utsläpp.